TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS, azaz OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

NEM az a LÉNYEG, HOGY VÉDETT LEGYÉL...- HANEM, HOGY FOLYTON BEOLTSANAK!!!

7 CSAPÁS, azaz a COVID KÖD deKÓDja 7.

ÉSZBEN TARTANI: „A COVID-19-et az ÚJ VILÁGREND diktatórikus bevezetésére kreálták és FÚJTÁK ún. „VILÁGJÁRVÁNNYÁ”"!!!...- amit perceken belül KÍMÉLETLEN KATONAI DIKTATÚRÁVAL TARTANAK MAJD FENT a FÖLDKEREKSÉG MINDEN STRATÉGIAILAG FONTOS PONTJÁN!!!

zsidok_bunei.jpg

KAPANYÁNYI MONYÓKOK (BANK és MÉDIA!!!) és FEHÉRLÓFIA, azaz HÍREK és a

TÉNYEK, EGEKET SZAGGATÓ PÁRVIADALA!!!

A ZSIDÓ JOG = GOJ VÉRT KÍVÁN!!!...- vagyis a 869-es ZSINAT (SZOFTVER-HARDVER!) ROBOTOSÍTÁSÁNAK (LÉLEKTELENÍTÉSÉNEK!!!)PROGRAMJA!!!

zsido_terror_666.jpg

 A mai, modernnek címkézett földi világunk (zsidult kor és kórságunkban!) KEREK E FÖLDÜNKÖN a TEREMBURÁNK ALATT többnyire felszínes, ami a pénzről, a könnyű élet élv hajhászairól, no meg a mindent átszövő talmudi erőszakról szól.

zsidrak_dogma.jpg

Tradíciók, valós értékek, igaz történelem selejteződnek le pontosan olyan ütemben, mint amilyen tempóval teszik igénytelenné az emberiség java részét a pénz mítoszával, a könnyű élet illúziójával, illetve a hazugságokkal teletűzdelt, soha meg nem történt, vagy éppen nem úgy megtörtént hírekkel, amikkel pillanatról, pillanatra mossák tömegesen az emberi elmét az emberiség feletti uralkodásra törekvő sátáni erők és azok népes kiszolgáló csapata. Mindebből, ami valós, az- az erőszak, ami évezredek óta itatja már át eme TEREMTETT VILÁGUNKAT!!!

zsinagoga_3.JPG

Erőszak tapasztalható mindenhol. Vallásban, politikában, hétköznapi életben.

És erre az erőszakra építi hatalmát e sátáni erő, amely hamis híreket terjesztve, valós tényeket elhallgatva, mások tulajdonát és javait az őket megilletőktől elorozva diktátorként uralkodik az emberiség felett.

szervkereskedelem_israel.jpg

Igaz, csak a fizikai létsíkon és itt a Földön.

…és most olvasd és értelmezd a felsorolt szavakat.

Amelyeket MAGadénak/MAGodnak érzed…- nos, az VAGY LEGBELÜL!!!

buddha.jpg

 

BIZONYÍTHATÓSÁG – IGAZSÁG

MENNYISÉG – MINŐSÉG

TÜNETMENTESSÉG – EGÉSZSÉG

SZERKEZET – SZERVEZET

 NOS?

LELKES vagy LELKETLEN?!

ISTEN vagy ISTENTELEN?!

 rovas.jpg

http://www.costadelsolmagazin.com/content/valami-nagyon-nem-stimmel-koronavirussal-kapcsolatban 

 

TUDD és TEDD az IGAZSÁGOT!!!

 

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

A bejegyzés trackback címe:

https://eszenyieniko.blog.hu/api/trackback/id/tr6616752752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS, azaz OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

LÉLEKÖLŐ ÖSSZEESKÜVÉS GYAKORLAT a FENEVAD JÁTÉKSZABÁLYAI SZERINT!!! Ma az emberek a talmudista cionisták hazug propagandájának áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!!

Friss topikok

süti beállítások módosítása