TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS, azaz OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

NEM az a LÉNYEG, HOGY VÉDETT LEGYÉL...- HANEM, HOGY FOLYTON BEOLTSANAK!!!

JAKSITY a KOMCSI KEGYELT MILLIÁRDOS és a CION-BOLSEVIK CIGÁNY-HITLER!!!

A FELCSÚTI TOLVAJ HABLATYA és ROHADT NARANCS VILÁGA HELYETT JAKSITY GYÖRGY IGAZSÁGBESZÉDE FELNYIT6JA RÉG LESÜTÖTT SZEMÜNKET EBBEN a LERABOLT TETVES CIGÁNY TELEPPÉ VÁLTOZTATOTT EGYKORI TÜNDÉRORSZÁGBAN!!!

A VÁLASZOK MÁR KÉSZEN ÁLLNAK, CSAK JÓL KELL  KÉRDEZNI!!!”

https://www.youtube.com/watch?v=5MBNSnQNR4U

CIGÁNY-HITLER ORBITÁLIS HAZUGSÁGAIHOZ KÉPEST GYURCSÁNYÉK ZÖLDFÜLŰ ELSŐÁLDOZÓK VOLTAK!!!
MI VAN az ÖTÖDANNYIÉRT KAPOTT GÁZZAL, AMIT 15 ÉVIG KAPOTT VOLNA MAGYARORSZÁG!?…- AMIVEL VÉGÜL IS a VÁLASZTÁSOKAT is MEGNYERTE ez a DÖGKÚTBÓL ZABÁLÓ FELCSÚTI ENERGIAVÁMPÍR!!!
VISZONT, HA GYURCSÁNYÉKAT 1/10-nyi HAZUGSÁG CUNAMI KISÖPÖRTE a HATALOMBÓL, AKKOR EZEKNEK a NÉPÁMÍTÓKNAK PLÁNE NEM LEHET MARADÁSUK!!!

 

Szerrel és tettel ❤ : PáLoS TReND

A bejegyzés trackback címe:

https://eszenyieniko.blog.hu/api/trackback/id/tr5817893953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS, azaz OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

LÉLEKÖLŐ ÖSSZEESKÜVÉS GYAKORLAT a FENEVAD JÁTÉKSZABÁLYAI SZERINT!!! Ma az emberek a talmudista cionisták hazug propagandájának áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!!

Friss topikok

süti beállítások módosítása