TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS, azaz OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

NEM az a LÉNYEG, HOGY VÉDETT LEGYÉL...- HANEM, HOGY FOLYTON BEOLTSANAK!!!

TURULTIMÁTUM ÉS ÁMEN!!!

ABSZOLÚT NEM RELEVÁNS, HOGY MAGYARORSZÁGON SAUL ún. LMBTQ (Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű, Queer) VÉGBÉLLÉNYEI SAJÁT FERDE HAJLAMAIK SZERINT ÍRHASSÁK ÁT ÜDVTÖRTÉNETÜNKET!!!

lmbtq_stop.jpg

…MÁR AZÉRT SEM, MERT „HIVATALOSAN” MA MAGYARORSZÁGON NEM LÉTEZNEK/LÉTEZHETNEK ILYEN TALMUDISTA SÁRDARABOK; - HISZEN KIIRTOTTUK ŐKET (6-66-666 milliót?!) A CION-LIBERÁLIS HOLO-PROPAGANDA SZERINT!!!

liberalis_gecik.jpg

…MEG AZÉRT SEM, MERT A MAGYARORSZÁGI TÖRVÉNYESEN JEGYZETT 13 KISEBBSÉG (bolgárok, cigányok, görögök, horvátok, lengyelek, németek, örmények, románok, ruszinok, szerbek, szlovákok, szlovének, ukránok) KÖZÖTT NEM SZEREPELNEK…- TEHÁT SEM HIVATALOSAN, SEM FÉLHIVATALOSAN: NINCSENEK és/vagy NEM LÉTEZNEK!!!

zsidositas.png

ILYETÉN, AKIK AZ Ő NEVÜKBEN HŐBÖRÖGNEK, HÁBOROGNAK, USZÍTANAK ÉS KAPNAK A MINDENKORI MAGYAR ÁLLAMTÓL ÉVENTE 100 MILLIÁRDOKAT ÉLETMENETÉRE, BUZI-VONAGLÁSRA, ISTENGYILKOSOK BETELEPÍTÉSÉRE, TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁSRA, NEMZETI JAVAINK KÜLFÖLDI KÉZRE JÁTSZÁSÁRA, SZABADKŐMŰVES BRANCS ÉLTETÉSÉRE ÉS FÉSZKELŐHELYÜK (MTA) FELLEGVÁRÁRA, SZEMITA TENYÉSZTELEPEK FINANSZÍROZÁSÁRA, SZEMITA SZÍNHÁZAK FENNTARTÁSÁRA, MAGYARGYALÁZÓ FILMGYÁRTÁSRA, DEVIÁNS EGYHÁZAK FELVIRÁGOZTATÁSÁRA, FAJFERTŐZŐ MOZGALMAKRA, RASSZBŰNÖZÉS FOKOZÁSRA; - AZOK MINDAMELLETT, HOGY TÖRVÉNYILEG ÜLDÖZENDŐ (ismert és közismert) BRIGANTIK; - MÉG KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSBAN IS ÉRDEKELTEK, AMIT ELŐRE KITERVELTEN, (A MAGYAR NEMZETNEK GIGÁSZI HÁTRÁNYT OKOZVA!!!) MAFFIA RENDSZERBEN KÖVETTEK/NEK EL …- TEHÁT: SZÜLETETT HAZAÁRULÓK!!!

orban_kupec.jpg

zsido_honfoglalas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eszenyieniko.blog.hu/api/trackback/id/tr5216810236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS, azaz OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

LÉLEKÖLŐ ÖSSZEESKÜVÉS GYAKORLAT a FENEVAD JÁTÉKSZABÁLYAI SZERINT!!! Ma az emberek a talmudista cionisták hazug propagandájának áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!!

Friss topikok

süti beállítások módosítása