TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS, azaz OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

NEM az a LÉNYEG, HOGY VÉDETT LEGYÉL...- HANEM, HOGY FOLYTON BEOLTSANAK!!!

MÁR MOST TUDJA a FELCSÚTI NÁCI, HOGY SZITÁVÁ SZÚRATJA a JÓ NÉPET!!!

Megint kussoltak a ZSIDÓ BÉRENCEK, mint ORBÁN RÁHEL a SAJÁT LÁBÁN “ÁLLÓVÍZBEN”!!!
2022. 06. 06-ra (666!!!) ORBÁN MEGÁTALKODOTT HÉBER NYALÓ KORMÁNYA ALAMUSZI MÓDON EZEKET a TÖRVÉNYEKET MÓDOSÍTOTTA, HOGY ÚJ ISRAHELL KORMÁNYA ZAVARTALANUL és HÁBORÍTATLANUL ÉLŐSKÖDHESSEN a TÖBBSÉGI NEMZET NYAKÁN!!!

orban_a_hullamlovas.jpg
A FELCSÚTI DEVIZAKUPEC és NÉPIRTÓ május 26-án RÁNK-KÉNYSZERÍTETTE “2022. évi V. törvény” (Magyar Közlöny, 88. szám) ROTHSCHILD UTASÍTÁSAIT!!!

tgm_4.gif

HÚSBAVÁGÓ valójában!!! A Cionista Közlöny legfrissebb számából (Magyar Közlöny, 88. szám, 22. Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény módosítása – 3602. oldaltól kezdődően):
22. Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény módosítása
37. § (1) Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 74/B. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(1) A járványügyi hatóság (megj.: eü összevonva a rendőrséggel ugye) elrendelheti a hatósági házi karantén szabályai betartásának az érintett nagykorú cselekvőképes személy mozgását nyomon követő, valamint az arcképmásának és az általa megadott egészségügyi adatainak a továbbítására alkalmas elektronikus szoftver (a továbbiakban: karantén szoftver) alkalmazásával történő ellenőrzését, ha
a) a járványügyi hatóság mérlegelése szerint a hatósági házi karantén célja ezen eszköz alkalmazásával is biztosítható, és
b) az érintett nagykorú cselekvőképes személy nyilatkozik, hogy
ba) a karantén szoftver telepítésének feltételei rendelkezésre állnak, ahhoz megfelelő eszközzel rendelkezik,
valamint
bb) a karantén szoftver telepítését és használatát önként vállalja.” (megj.: …egyelőre, aztán kötelező lesz)
(2) Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 74/B. § (4) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(4) A karantén szoftver telepítésére és használatára vonatkozó kötelezettség teljesítését a rendőrség – elsősorban elektronikus úton – ellenőrzi, amelynek során az (1) bekezdés szerint elrendelt, a karantén szoftver alkalmazásával történő ellenőrzéssel érintett személy (a továbbiakban: érintett személy) köteles együttműködni, és a karantén szoftverrel a rendőrség által előírt műveletet elvégezni.

A rendőrség a karantén szoftver útján megadott mozgási adatokat elektronikus úton is összevetheti a hatósági házi karanténra kijelölt hely adataival. Az ellenőrzés nem járhat az érintett személy magánéletének szükségtelen zavarásával, 22.00 és 6.00 óra között az érintett személy pihenése indokolatlanul nem zavarható meg.

A személyes ellenőrzésre (magyarán házhoz jönnek – ugye milyen jó, hogy együtt van az eü és a rendőrség?) akkor kerülhet sor, ha a karantén szoftver által biztosított ellenőrzés kijátszásának gyanúja merül fel, vagy ha az érintett személy a karantén szoftver használatát elmulasztja.”

rendorallam.jpg
(3) Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 74/B. § (6) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(6) Ha a hatósági házi karantén szabályai betartásának a karantén szoftver alkalmazásával történő ellenőrzését a járványügyi hatóság az (1) bekezdés szerint nem rendeli el, a hatósági házi karantén szabályainak megtartását a rendőrség személyes jelenlét útján ellenőrzi.”
38. § Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény III. Fejezete a következő alcímmel egészül ki:
„Fertőző betegség elleni védettség igazolása
74/C. § (1) Az emberi egészségre kiemelten veszélyes vagy az emberi életre veszélyes, járványos megbetegedés okozására alkalmas fertőzés esetében a Kormány rendeletben elrendelheti, hogy a rendeletben meghatározott fertőző betegség elleni védettség igazolása hatósági igazolvány, illetve applikáció útján
a) a fertőző betegségből a Kormány rendeletében meghatározott esetekben a Kormány rendeletében meghatározott időn belül történő felgyógyulás,
b) az Európai Unióban, illetve a Magyarországon engedélyezett és a lakosság immunizálására felhasznált, a fertőző betegség elleni oltóanyaggal történt védőoltás (ezen alcím alkalmazásában a továbbiakban: oltottság), illetve (megj.: a két másik variánst el lehet felejteni, az oltás a lényeg!!!)

vedooltas_zsidok_ellen.jpg

c) a fertőző betegség mikrobiológiai laboratóriumi diagnózisát igazoló vizsgálat hiteles negatív eredménye tényének az igazolásával történhet.
(2) Az (1) bekezdés szerinti esetben a Kormány rendeletben határozza meg, hogy a hatósági igazolvány, illetve az applikáció mely (1) bekezdés szerinti tényt igazolja.
74/D. § (1) A 74/C. § (1) bekezdése szerinti tényt igazoló hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) (igen, itt van újra) – a Kormány rendeletében meghatározottak szerint – legfeljebb a következő adatokat tartalmazhatja:
a) az érintett nevét,
b) az érintettnek a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványa megnevezését és okmányazonosítóját,
c) a védettségi igazolvány (sic!) sorszámát,
d) védőoltás esetében az oltóanyag típusát, az oltás dátumát,
e) a védettség érvényességét, (MÁR MOST TUDJA a FELCSÚTI NÁCI, HOGY SZITÁVÁ SZÚRATJA a JÓ NÉPET!!!)

fej_gif.gif
f) az a)–e) pont szerinti adatokból képzett, informatikai eszközzel optikailag olvasható adattároló kódot, (vagyis QR kódot)
g) szöveges jelzésként a Kormány rendeletében meghatározott feliratokat,
h) a fertőző betegség megnevezését.

igazsag.jpg

Magyarországi Cionista Közlöny nyomán

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszenyieniko.blog.hu/api/trackback/id/tr4717848393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS, azaz OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

LÉLEKÖLŐ ÖSSZEESKÜVÉS GYAKORLAT a FENEVAD JÁTÉKSZABÁLYAI SZERINT!!! Ma az emberek a talmudista cionisták hazug propagandájának áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!!

Friss topikok

süti beállítások módosítása